Bil & Marin Yamaha Store i Växjö | Verkstad

Välkommen att boka tid hos oss!

I vår 600m² stora serviceverkstad kan vi hjälpa dig med allt från service till oväntade problem. Vi servar såklart samtliga fabrikat vi saluför men vår serviceverkstad är märkesoberoende. Vår duktiga personal besitter hög kompetens inom sina områden för att vi skall kunna erbjuda dig som kund en bra service oavsett vad det gäller. Vår verkstad är Yamaha auktoriserad. Hör gärna av dig till vår verkstad så hjälper vi dig.


Marin

Här kan vi hjälpa dig med följande: Service Diagnostik Montering/demontering motor Skrovskador Propellerskador Vaxning, polering, bottenmålning Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Mc/Atv

I vår MC/ATV-avdelning kan vi hjälpa dig med allt som rör din motorcykel eller ATV Service Däckbyte Diagnostik Stötdämpare – byte, ompackning Tillbehör mm. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Tillbehör

Då vi är Yamaha Store hittar du ett gediget utbud tillbehör och reservdelar för Yamahas produkter hos oss. Vi erbjuder även ett stort sortiment både reservdelar och tillbehör för andra märken och vi har ett stort antal leverantörer av tredjepartstillbehör. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss eller besöka vår butik, vi hjälper dig gärna oavsett vad du söker.


Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett prisförslag

Boka service eller reparation

Öppettider Mån-Fre 08.00-17.00. Hämtning/lämning av objekt utanför dessa tider kan endast ske vid överenskommelse.

Kryssa i det alternativ som stämmer bäst överens med ditt ärende. (Du kan kryssa i flera alternativ.)