Vinterförvaring

Vi erbjuder vinterförvaring av din båt, mc, atv eller vattenskoter. Eftersom vi vet att just förvaring är ett bekymmer för många har vi byggt vår anläggning för att kunna hantera så många objekt som möjligt men även göra det enkelt för dig som kund. Oavsett om du endast behöver en plats för vintern eller kanske önskar en service/konservering alternativt vill att vi hämtar och lämnar din båt vid bryggan har vi en lösning för dig. I vår anläggning förvarar vi antingen inomhus (ej uppvärmt men torrt) alternativt i sk ställage där vi båten vacuumförseglas med hjälp av en miljövänlig plast.

Fullservice

Vi sätter ihop en förvaringslösning som passar dig som kund. Du meddelar oss när du önskar lämna in ditt objekt för förvaring och vi sköter resten. Vi tvättar, konserverar, förvarar och ser till att din MC/Båt/ATV är nyservad när du hämtar ut den. Kanske önskar du montera lite nya tillbehör inför säsongen? Vi tillhandahåller även båttrailers och släpvagn för MC/ATV för uthyrning om det behövs.

Inomhus

Vi använder lagertält med ventilation för att förhindra fukt. Tälten är inte uppvärmda men objekten förvaras torrt och säkert. Hela vår anläggning är larmad och samtliga objekt är försäkrade under förvaring.

Ställage

Båten tvättas, konserveras och förseglas med hjälp av vacuum och en miljövänlig plast. Vi förvarar sedan båten i våra ställage som är placerade utomhus i vår anläggning. Hela anläggningen är inhägnad och larmad, samtliga objekt är försäkrade under förvaring. Viktigt att tänka på vid förvaring i ställage är att avlägsna dynor, flytvästar mm från båten innan förvaring. Vid förvaring i ställage kan vi inte ta hand om eller förvara ev. båttrailer.

Intresseanmälan

För mer information och prisförslag är du välkommen att fylla i formuläret nedan.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i dit telefonnummer.