Bil & Marin Yamaha Store i Växjö | Motorbåtar


Yamarin

Din drömsommar i horisonten. Yamarin kombinerar de senaste tekniska innovationerna och tidlös design. Båtliv ska vara enkelt, tryggt och bekvämt och därför är köregenskaper den viktigaste egenskapen. Tack vare den förstklassiga produktutvecklingen får båtarna höga betyg år efter år i båttester i både Finland och internationellt. Yamarin är det perfekta valet både för erfarne båtförare och nybörjare. Bekanta dig med modellsortimentet och välj din Yamarin!

Läs mer
Avdelare

Yamarin Cross

En praktisk båt för den nordiska båtsäsongen. Oavsett om du planerar en sommarutflykt till en närbelägen ö med barnen, en fartfylld dag av vattensport eller en höstlig fisketur så är Yamarin Cross alltid en pålitlig partner. Båtens hjärta ligger i dess enorma prestanda och överlägsna köregenskaper. Det stadiga aluminiumskrovet garanterar en behaglig och trygg resa i alla väder. Som ägare till en Yamarin Cross kan du starta båtsäsongen direkt på våren när isen smält och njuta av båtlivet långt in i höstmörkret.

Läs mer
Avdelare

Finnmaster

Made in the midnight sun. Varje båt som lämnar varvet är byggd och designad med årtionden av kunskap, erfarenhet och en tydlig vision; Finnmaster skall bygga trygga båtar med smarta lösningar – utan att kompromissa med modern design. Båtarna testas i den levande havsmiljön direkt utanför varvet. Finnmaster anser att en båt måste genomgå hårda prov innan den når dig och din familj, allt för att nå högsta kvalitet utan kompromisser.

Finnmaster Bowrider Console 2022.pdf
Finnmaster Daycruiser 2022.pdf
Finnmaster Pilot 2022.pdf
Finnmaster Pilot 2022.pdf

Läs mer
Avdelare

Husky Finnmaster

En riktig atlet. Oavsett väderlek. När Finnmaster började skissa på en ny aluminiumbåtserie var egenskaper som pålitlig, trygg, uthållig och slitstark de viktigaste. Båtarna bygger på deras Smart-Design-koncept med ett perfekt fördäck, suveräna utrymmen och en förarmiljö i världsklass samt den bästa komforten för alla ombord. För att båtarna skall gå perfekt i både lugn som hård sjö har aluminiumskroven dessutom tagits fram i samarbete med några av de bästa finska båtkonstruktörerna.

Husky prislista 2022.pdf

Läs mer
Avdelare

Busters

Modern Skandinavisk design. Buster är kända för att bygga båtar som är gjorda för att hålla. AHT – Aluminium Hull Technology by Buster – är ett bevis på 60 års erfarenhet och kompetens, samt Busters kontinuerliga strävan att hela tiden förbättra sina båtar. Buster Boats har byggt båtar sedan 1955 och är Europas största designer och producent av aluminium­båtar. Välkommen att bekanta dig med Busters värld. Här kan du skapa ditt eget äventyr.

Läs mer
Avdelare

Ryds

Kvalitetsbåtar från Sverige. Ryds båtar startade 1946 med målet att skapa båtar anpassade för våra nordiska förhållanden. Med moderna produktionsmetoder och stort fokus på miljöfrågor byggs båtarna med vakuuminjenceringsteknik vilket ger hållfasta, starka och lättare båtar som går lätt i sjön med mycket bra prestanda. Tekniken kallas för VI och förutom goda sjöegenskaper kräver den mindre motoreffekt och därmed mindre utsläpp och lägre driftskostnader.

Läs mer
Avdelare

HR Boat Sweden

Funktion, kvalitet, säkerhet. HR Boat Sweden, även känt som Höga Rodd, är ett helsvenskt företag som sedan mitten på 70-talet tillverkar och säljer rodd- och styrpulpetbåtar. De är kända för sina båtar som är svensktillverkade och med högsta kvalité. Mångsidighet, båtarna fungerar lika bra till fiske, utflykter som till vattensport. Lättdrivna, stabila båtar med smarta funktioner och rejäla fribord borgar för många trevliga dagar på sjön.

Läs mer
Avdelare