MOTORCYKLAR


YAMAHA

Yamahas motorcyklar andas framtid oavsett åkstil eller syfte.
Här finner du en komplett produktfamilj för alla avseenden och du kan lita på att du får en av marknadens absolut bästa hojar.

Läs mer om Yamaha Motorcyklar
Avdelare
2022_YAM_YZF700R7_EU_DPBMC_ACT_009_03.png

 Whatever your journey, whatever your passion.

R Heritage. R Performance. R/World:

Vinnande färger, racingarv World GP-modellerna för 60-årsjubileet är inspirerade av Yamahas vinnande tävlingsmaskiner och har vita kåpor med ett klassiskt rött speed block-motiv och en djärv röd rand längs bränsletankens och bakpartiets topp.
Dessutom har de en gul frontplåt, en helröd framskärm och guldfärgade hjul och en särskild stämgaffellogotyp i guld – vilket gör de här exklusiva supersportmaskinerna till framtidens samlarmotorcykler.

Läs mer
Avdelare
2022_YAM_MT10_EU_PGD_STA_009_03.png
2022_YAM_XS850_EU_BMC_ACT_011_03_(1).png

 Hyper Naked

 Dark Side of Japan

Med lanseringen av klassiska MT-09 under 2013 lade Yamaha grunden för en helt ny era i motorcykelvärlden. Dark Side of Japanfilosofin är nu allmänt känd och den har blivit en knutpunkt för en växande grupp av förare. Nu är nästa version av MT-10 på väg. Den har mer kraft, mer kontroll och mer adrenalin för att ta Hyper Naked-upplevelsen till nästa nivå och förstärka MT-10:s rykte som den definitiva ”Master of Torque” 2022 kommer Cyan Storm att ta DSOJhistorien i en spännande ny riktning med en ny version av den tekniska och trendfokuserade färgsättningen. Yamaha har tagit en tuff och streetsmart MT-image till en ny nivå med helt nya MT-10 och MT-10 SP. MT-10 är det senaste mästerverket som kliver fram ur mörkret. MT-serien utvidgas och för nu med sig ny spänning till gatan genom att även erbjudas i en 35 kW-version av MT-09 och MT-09 SP

Läs mer

 Sport Heritage

 Faster sons

Inspirerad av gårdagen, byggd för framtiden.

Yamahas XSR Sport Heritage-serie liknar inget annat. Varje modell är en hyllning till några av de mest ikoniska motorcyklarna och designen från Yamahas anrika historia och erbjuder samtidigt prestandainriktade förare det allra senaste när det gäller motor- och chassiteknik. Denna speciella kombination, där en genuin respekt för det förflutna sömlöst kombineras med höga prestanda och tidlös skönhet är det som driver Yamahas Faster Sons-filosofi. Den tilltalar de som vill uppleva fantastiska köregenskaper, men som också vill se fantastiska ut under tiden. Varje XSR-modell erbjuder en utvald skara förare friheten att förstärka sin individualitet och skapa en unik och specialanpassad motorcykel.

Läs mer
Avdelare

 Sport Touring

 Roads of life

Travelling through the Roads of Life.

Resan är viktigare än målet – med en Yamaha Sport Touring-motorcykel kan du leva i nuet och skapa varaktiga minnen på din väg genom livet. Yamahas Sport Touring-segment har allt. På TRACER 7 hittar du till exempel den nya generationens aerodynamiska kåpor, den snabba, sportiga och snygga 3-cylindriga TRACER 9 är fullmatad med vridmoment, och i den andra änden hittar du den alltid lika radikala 3-hjuliga NIKEN. Vart din resa än tar dig har Yamaha de perfekta touringmaskinerna för dina behov.

Läs mer
2020_YAM_FJR1300AESPL_EU_SMX_ACT_001_03.png
Avdelare
2022_YAM_XTZ700SP_EU_RW_ACT_006_03 (1).png
2022_YAM_YZ450FSV_EU_YB_ACT_001_03.png

 Next Horizon

 Ténérés rötter kan spåras till lanseringen av XT500 Enduro-Adventure-motorcykeln år 1976. Med sitt starka vridmoment och sin kompakta ram blev den här mångsidiga encylindriga 4-taktaren en omedelbar succé. I slutet av 1970-talet var XT500 i många länder i Europa Yamahas bästsäljande modell, med över 60 000 sålda enheter bara i Frankrike under sin 14-åriga tillverkningsperiod.
Dess förmåga att kunna ta sig fram överallt, dess robusta design och enastående tillförlitlighet öppnade en ny värld för många motorcykelförare. Just dessa egenskaper gjorde den till det perfekta valet för deltagarna i det första Paris-Dakar-rallyt, som vanns av fransmannen Cyril Neveu på en Yamaha XT500.

Läs mer

 VictorYZone

2-takts offroad-utveckling
Den legendariska YZ125 har alltid varit det smarta valet för framtida mästare – och inför tävlingssäsongen 2022 har Yamaha utvecklat sin tuffaste och mest tävlingsinriktade YZ125 någonsin! Denna ikoniska tävlingscykel har en helt ny högpresterande motor utrustad med en Keihin powerjet-förgasare och ett högeffektivt insugssystem för mycket bättre prestanda. Samt en slank och slimmad profil och förbättrad ergonomi som ger dig ökad kontroll. För nästan 50 år sedan vann den ursprungliga YZ250 företagets första världsmästerskap i motocross och etablerade Yamaha som ett av sportens ledande varumärken. Företagets engagemang inom motocross är lika starkt idag som någonsin tidigare, och YZ250- utvecklingen fortsätter inför 2022 genom nya superslanka plastdetaljer, en kraftfullare frambroms, förbättrad fjädring från KYB och ett högeffektivt luftintag samt en mängd lätta komponenter.

Läs mer
Avdelare

 Ta dina skapelser med dig

 Bygg din ultimata Yamaha-motorcykel i fantastisk 360-graders 3D.
Välj en modell, lägg till tillbehör – din egenkonfigurerade motorcykel tar form framför dina ögon!

Du kan sedan skicka din konfiguration till någon av våra säljare så sätter vi ihop en offert helt efter dina önskemål.

pngwing.com.png
pngwing.com (1).png
cq5dam.web.600.600.png